torsdag 19 december 2019

Nu är det jul igen....

Vi har precis avslutat årets två julbord. Vi delade upp det iår. En dag för elever och personal på Annerstaskolan och en dag där pensionärer och andra kommunanställda fick komma och njuta av vår julmat.
Blev ett perfekt upplägg med två fullspäckade men inte hetsiga dagar. Stor, nej enorm, uppskattning från våra gäster och att vi har Sveriges i särklass bästa skolrestaurangjulbord tvekar jag inte en sekund på.
Ni kan här kika på filmen från julbordet. Producerad av min glade son Alexander

https://www.youtube.com/watch?v=sZ_reFbtWVA&t=11s


Självklart stundar det OS också. Vi har ju kört riktigt hårt under höst och vinter och det lär bli ännu tuffare under januari och februari. Träning varje helg och vi kör denna gång vårt genrep på Electrolux den 29 januari. 14 februari bär det iväg till Stuttgart och den 17:de tävlar vi. Nu är det garanterat sista gången som jag tävlar. Knän och leder säger ifrån och det gör även min fru, så denna gång bryter jag inte löftet oavsett vilken valör det blir på medaljen!!!!

Skall strax upp och prata budget med rektorn och vi får se hur det går. Vi vet ju inte fullt ut hur det ser ut med renoveringen av köket under sommar/höst.

Imorgon blir det sista arbetsdagen för undertecknad. På söndag bär det iväg till Thailand och två veckors semester. Sällan har min kropp skrikit så mycket efter sol och värme som den gör nu.

Skall bli sååå skönt.

Vi hörs efter nyår.

God Jul till alla som läser denna blogg önskar M & H