torsdag 8 juli 2010

Två veckor har förflutit...

och det är snart dags för semester igen. Sicilien nästa vecka och söka inspiration. Kanske ett besök på Bar Vitelli. Känns angeläget för ett gammalt "Gudfadernfreak" som jag. Skulle skämmas om jag missade detta ställe.

Besöket från Säter avlöpte mcket bra, och det var en trevlig skara som var på visit. Kommer att åka till Säter i mitten på Augusti, och bistå i några angelägna ärenden där. Skall bli kul.

Ny mattidning på gång. Skolmat & vänner. Håll utkik efter första utgåvan som kommer efter sommaren någon gång. Kanske finns det en krönika av någon som Ni alla känner rätt så väl, vid detta laget.
http://www.matochvanner.se/artikel/skolmat-vanner/575

Har nu dragits med Huddinges nya grönsaksleverantör i en månad. Servera har tagit över även våra grönsaksleveranser. Detta innebär att kött, kolonial och grönsaker allihop ligger under Servera. Enfald istället för mångfald. Som det känns nu, så kommer det att leda till oerhört stora förändringar (försämringar) till hösten. Omöjligt att hålla någon som helst fräschör på grönsakerna när det bara är leverans två gånger i veckan. Billigt är det däremot, men den gamla devisen "man får vad man betalar för" stämmer med råge i dettta fall. Hur kunde det gå såhär illa??? Fortsättning följer garanterat i detta ärende...

Nu skall jag ta och fortsätta med mitt.

Michael Bäckman/HEMIC

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar