tisdag 16 februari 2016

Länge sedan..

Har varit lite stiltje här på bloggen. Har haft fullt upp med Mättpunkten, kockprofil, studiebesök TSSR och en massa annat.

Det blir så ibland. Även fast man inte har varit ute och flängt blir agendan full ändå. Besökte stora Måltidsdagen i Södertälje, och det var en trevlig tillställning. Alltid kul att träffa kollegor från hela
landet.

Var en hel dag ute på Sågtorpsskolan i Saltsjöö-Boo. Var förstapris i en tävling som hölls av programmet Vardagspuls. Resulterade i detta lilla klipp

http://www.vardagspuls.se/tv/media/?v=MGClDZLgsYJxTayD7EVeaw&t=har-overraskas-skolmatshjlten

Hade Kevingeskolan på studiebesök. Kul att få besök från en Danderydskola. Mycket givande för både dom och mig, och vi får se om vi kan utvidga samarbetet. Spännande.

Har varit i kontakt med ytterligare en kommun rätt så långt norröver, och vi är nu i ett intensivt planeringsarbete, i våra försök att få till en utbildning för kommunens kostpersonal. Blir det av så blir det i april månad och en riktigt rolig grej att göra. Ser fram emot detta!!

Har även bokat in en endagsutbildning i Virstad utanför Älmhult. Går av stapeln i Mars och mer info om denna dag kommer givetvis här på bloggen.

Idag bär det av till Alvesta, där jag kommer att ha tre utbildningsdagar på Grönkullaköket. Utbildningen kommer att ske i full drift, vilket jag anser vara den mest värdefulla utbildningsvarianten. Givetvis kommer det ett inlägg om dessa dagar, komplett med bildmaterial.

Den 23:e mars kommer vi att ha ett intressant evenemang här på Annerstaskolan. Mer information om detta kommer att dyka upp här, samt även på facebook. Kan dock avslöja att denne välrenommerade herre är involverad.


Vi har även haft ytterligare en träningsdag med TSSR. Nu har äntligen vår matsedel börjat ta form, och mötet i lördags var brainstorming på högsta nivå. Vi har även gjort en grovplanering av våra tränings & eventdagar, så håll ögonen öppna framöver. Inbjudningar lär komma :)

Som Ni ser så är det full fart. Har tyvärr varit tvungen att tacka nej till en del jobb pga. tidsbrist, men då jag (som väl är) har ett brett kontaktnät har jag lyckats rekommendera andra, väl kvalificerade, ersättare.

Vill återigen upprepa till de som vill ha utbildningar och föreläsningar. Hör gärna av Er i god tid. Jag gör endast ett begränsat antal uppdrag per år. Bokningar har redan börjat inkomma till höstterminen 2016, och jag är även öppen för bokningar till 2017.

Nu är det dags att göra det sista här på Mättpunkten innan dagens avresa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar