onsdag 12 maj 2010

Åter efter tystnad

Hög tid för uppdatering. Har varit tyst på denna blogg ett par veckor, men det innebär inte att det varit lugnt och tyst. Verksamheten har varit i full gång, och det är den egentliga orsaken till den dåliga uppdateringen.

April och framför allt Maj är ju alltid bråda tider i ett skolkök. Skolbalen skall planeras, massor av av och påbokningar från både skick och från våra egna klasser, vilket gör att det lätt blir rörigt. Huddinge håller även på att inleda ett försök med en samordnad E-handel, och om det är av godo eller av ondo återstår att se. Vidare så har min dotter fyllt arton år, och både hon och min styvdotter tar studenten, så även på den privata fronten är det fullt upp.

På HEMIC är allting bättre än någonsin. Hösten nästan fullbokad, med Värnamoprojektet som grädde på moset. Därtill en massa samtal med föreläsningar som "hänger i luften".

En rolig nyhet är att jag kommer att hålla en föredragning på den stora måltidsdagen 14 oktober. Har hamnat i andra blocket, och här får Ni länken, så Ni kan anmäla Er. Ett av de absolut trevligaste återkommande arrangemangen under året.
www.formapg.se/kampanj/maltidsdagen/program.asp

Det kommer även att bli ett större reportage om oss i tidningen BUFFÈ. Det var fotografering i lördags, då vi lagade upp de recept jag skrivit. Bilderna, som jag bara sett som hastigast, var helt fantastiska. Idag var fotografen här och plåtade mig och barnen, och även en hel del i köket. Missa inte Augustinumret av Buffé. Ni vet tidningen som kommer till alla som har ICA-kort.

Nästa vecka får vi då äntligen Värnamo på besök, och jag skall även ha ett möte med en ytterst aktuell matprofil, som hade något stort projekt på gång, men jag vet inte vad. Det får tiden utvisa.

För alla Er som står i valet och kvalet och vill boka föreläsning till hösten så hör av er snarast möjligt, speciellt kring höstlovet, då det redan är tjockt med bokningar. Försöker dock tillgodose alla önskemål.
Jag finns nu även tillgänglig på facebook...

Ha en trevlig Kristi Himmelsfärdsdag. Själv skall jag jobba på Fredag, för då börjar nästa vecka, men det vet Ni väl vid det här laget.

Michael Bäckman/HEMIC

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar