måndag 24 maj 2010

Sommaren är här

Fantastiskt väder de senaste dagarna. Mina kollegor från Värnamo häpnade över värmen, när dom kom på ett tredagarsbesök förra veckan. Väldigt trevligt hade vi iallafall, och nu är riktlinjerna för projektet klara. Stor premiär blir det den 27 september på Apladalsskolan. Själv åker jag ned veckan innan för att förbereda inför festiviteterna. Är Ni i närheten så passa på att titta in.

Vi dök även upp i ett reportage i tidskriften "Vitalt Vetande". Följ länken nedan
http://www.vitaltvetande.se/web/Ovanlig_skolmat.aspx
Hade inte hört talas om denna tidning förut, men det var en riktigt trevlig bekantskap, och jag kan rekommendera Er att köpa ett exemplar.

Träffade även Pär Bergkvist (han med 100 skolkök, ni vet) och det var ett ytterst givande och gemytligt möte. Många ideér dryftades, och att vi kommer att starta någon typ av samarbete känns mycket troligt. Det är dock locket på, för vilka samarbetsplaner vi har. Mer info kommer garanterat under sommaren......

På Annerstaskolan rullar allt på precis som vanligt. Vi lagar mat, och vi är alla precis så där slitna som man brukar vara mot slutet av terminen. Niornas bal nästa vecka och där blir det italienskt tema. Skall försöka fotografera och lägga ut lite bilder, som Ni kan få njuta av.

Den nittonde Juni tar jag lite välbehövlig semester, och åker iväg på Medelhavskryssning till Frankrike, Italien och Spanien. God mat, god sömn, mycket vila och mycket sol är det som står på programmet.

Michael Bäckman/HEMIC

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar