torsdag 2 september 2010

Nytt på HEMIC

Det har varit lite dåligt med uppdateringar på sistone, beroende på en hektisk inledning på terminen. Chatten gick bra, och vill ni läsa den så är det bara att följa länken från förra inlägget.
Ljungby har anslutit sig till skaran av föreläsningssugna kommuner, och jag kommer att åka dit under Höstlovet, som nu är helt fullbokat.

Har haft möte med ARLA och Melker Andersson och dragit upp riktlinjerna för Arlas mässa på haga Forum den 20 september. Ett evenemang som Ni absolut måste försöka att gå på om Ni befinner sig i närheten.

Vidare kan jag förtälja att HEMIC befinner sig i en ombildningsfas och blir snart ett AB, men detta kommer inte att påverka verksamheten på något vis.

På Annerstaskolan rullar allt på. Massor med föräldrar har besökt matsalen, och detta beror säkerligen på reportaget i Buffé. Elevantalet har återigen ökat denna termin, och det känns positivt. Negativt är däremot problemen med grönsaksleveranserna, som ställer till verksamheten. Nu när driften är i full gång är det oerhört jobbigt att endast få grönsaker två gånger i veckan. Lägg därutöver till att grönsakskvaliteten är lite si och så, så förstår Ni att vi har det lite jobbigt. Vi får hoppas på förändringar på den här punkten. Lite aktivitet att förändra upplägget är på gång på flera händer.

Nu väntar snart ett studiebesök från våra kollegor på AMICA, som skall komma hit och studera vår verksamhet lite närmare.

Vi hörs

Michael Bäckman/HEMIC

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar