fredag 15 oktober 2010

Vilket drag.

Oj. Har haft så fullt upp att jag knappt vet var jag skall börja. Uppsalaföreläsningen avlöpte väl, och det var enriktigt trevlig dag. Nästan alla åhörare satt kvar fast vi höll på till efter 16. På en fredag!!!! Här hade man förstått att det är då veckan börjar.

I säter blev det en hiskelig succe. Tv4 dök upp och gjorde reportage. Här följer en länk men vet inte hur länge den är aktuell
http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_dalarna?title=maten_ska_bli_godare&videoid=1086110

Dala demokraten kom också och södra Dalarnas tidning.
http://www.dt.se/nyheter/sater/article771024.ece
Det är ju så viktigt att få dit pressen när någonting sånt här går av stapeln. Mycket fokus på skolmaten är alltid av godo. Säterbiffen blev en veritabel succé och mina kära damer i Klockarskolan var ett hisikeligt skönt gäng. Blev så glad igår, när jag träffade Eva och Anette på Stora Måltidsdagen, och dom berättade att dom redan, efter bara tre inspirationsdagar, börjat baka bröd.

Apropå Stora Måltidsdagen, ja. För mig personligen så blev det en helt fantastisk dag. Blev Nominerad till Årets skolkock, och blev också den som vann. Härlig känsla, faktiskt. vill passa på att gratulera alla andra pristagarna.
http://www.restaurangvarlden.se/Nyhetsarkiv/Arkiv/Arets-basta-skolkok-prisat/
Lite extra mycket värt var det, i och med att det var "100 skolköks-pär" som valt ut vinnaren. Att gå segrande i den konkurrensen visar att jag faktiskt är, helt enligt anti-jante, jäkligt bra på det jag gör.

hade sedan ett föredrag tillsammans med Lotta "landet brunsås" Lundgren, som gick väldigt bra. Vilken härlig personlighet hon var. Hon driver, för övrigt en fantastiskt kul matblogg som jag kan rekommendera.
http://hemmafru.taffel.se/
Aktivitererna fortsätter nästa vecka med en tripp till Borås, för att sedan frakta mig vidare till Väramo igen.

Nu skall jag sluta för idag. Kaffedax

Michael Bäckman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar