måndag 8 augusti 2011

Dags igen..

En ny termin står inför dörren. Har haft en härlig sommar med en Korfusemester som kronan på verket. Fick massor med god matinspiration på den resan. Besökte även Albanien, vilket var en mycket trevlig upplevelse.

Om ett par veckor drar även firmaverksamheten igång. Åker till Markaryd vecka 34 för den första av höstens föreläsningar. Sedan går det i ett, fram t.o.m vecka 45. De få lediga datum som finns tillgängliga finns alltså efter vecka 45.

En rolig nyhet för denna termin, är att jag utökar med en ny föreläsning i temat "Barnmat". Har kommit fram till att det är ett ämne som berör såpass mycket, att det behövs en separat föreläsning om detta. Givetvis med rejält utrymme för diskussioner och frågor om detta, i samband med föreläsningen.

Den riktigt roliga nyheten är att vi i OS-laget beslutat att, under 2012, ge oss ut på en mindre "turné". Från och med Februari och fram till Augusti så kommer vi att erbjuda en heldag med laget, där vi åker ut och inspirerar och lagar mat med alla som är intresserade. Då vi alla har våra ordinarie verksamheter att se till, så blir det endast ett fåtal framträdanden. HÖR AV ER I GOD TID OM INTRESSE FINNS FÖR DETTA.

http://www.hemic.se/priser.html

Nu skall jag gå ut i köket och göra lite kalvstek.

Michael Bäckman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar