onsdag 24 augusti 2011

Full fart...

Japp, då var terminen igång på allvar. Glädjande nog så verkar inte barnen ha tappat aptiten under sommarlovet, utan snarare blivit ännu mer hungriga. Pizzabuffé första dagen. Behöver jag säga att det blev succé. Väldigt lite svinn var det också, vilket var ännu mer glädjande.

Idag hade vi tillagat en härlig torskgratäng med hummer och dillsås. Körde sjötunga (hel, äkta med ben, som jag fick för fantastiska priset 79:/kg) gick åt som smör i solsken. Fick köra kalvfärsbiffar med tomatsås som extrarätt vid tjugo i tolv, och fick sedan stötta upp med en korvgryta, gjord på resterna från gårdagens varmkorvservering.

Imorgon bär det av till Markaryd via Ängelholm. Skall hålla två föreläsningar där under fredagen, vilket jag ser fram emot. har faktiskt saknat föreläsandet under sommaren, så det skall bli skönt att få hålla låda igen.

Nästa vecka är jag sedan på hemmaplan t.o.m torsdag, då jag återigen skall besöka Vansbro, men denna gång skall det bli tre dagar (fredag/måndag/tisdag). Planeringen klar och kökschefen Ingalill är säkerligen i full gång med att beställa varor.

Fick ett kul besked tidigare i veckan, men om det skall jag berätta mer vid tillfälle:)

Michael Bäckman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar