måndag 28 november 2011

Jaha, kära vänner

Ytterligare en dag avverkad. Lite lugnare nu, och mest fokus på Annersta för tillfället. Var dock i Halmstad i Fredags, och hade ytterligare en dag på Kattegatt. Det hade hänt grejor där sedan sist. Brödbakning och annat kul hade blivit vardagsmat för personalen. Hälsosam inställning till nya grepp m.a.o. Hoppas på att få ytterligare något uppdrag i Halmstad. En härlig stad, med härliga människor:)))

På onsdag bär det iväg till Ljungby (till Ryssby, för att vara exakt) för att hålla den första av 4 utbildningar för kockar från 5 kommuner. Känns som en riktig utmaning, och det skall bli jättekul. Lyndon Mcleod kommer att assistera vid första utbildningstillfället, och Even Bakke under de tre nästkommande besöken. Det blir faktisk årets sista engagemang. Sedan är det "Huddinge Glöder" festen och vårt illustra julbord som är på tapeten. Givetvis återkommer jag med massor med info om julbordet.

Vad nytt inför nästa år?

Fortsätter i Säter och då på Enbackaskolan. Ljungbys utbildningsdagar fortsätter. Hoppas och tror på ett vidare samarbete med förskolan Ugglan:) Kommer att vara med och föreläsa på Förskolemässan i Älvsjö och även på ett CKU event...
http://www.cku.se/produkter/konferens/storkok/talare

Skall även besöka Flen, och så blir äntligen besöket till Hallstahammar av. Ett tredje besök i Svärdsjö är också tänkbart, och ett uppföljningsmöte med de projektansvariga i Värnamo är också bestämt, men där vet vi inget datum ännu.

Mycket på gång med OS-laget, men där har vi inga konkreta framträdanden inbokade ännu. Vet dock att det finns stora möjligheter för ett sprakande framträdande i ett av våra mera innovativa kommuner. Mer om detta kommer framöver.

Avslutar med detta dagens inlägg. Som Ni sett av detta så börjar det bli trång i Agendan (igen) så vill Ni ha besök av undertecknad i något sammanhang är det hög tid att höra av sig.

God fortsatt vecka

Michael Bäckman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar