måndag 18 juni 2012

Halvtid...

Årets första halvlek är över, för att använda fotbollsterminologi, så här i EM-fotbollens tider. Har blivit mycket TV-tittande p.g.a detta evenemang, men det är skönt att kunna koppla av lite på fritiden igen. Tur att det arbete man har är "säsongsbetonat" och att just sommaren är lågsäsongen. Det gör ju inte så mycket om man sliter perioden februari till april eller september till november. Den perioden är ju ändå rätt trist, så att jobba som en galning då, förgyller tillvaron snarare än stör den:))

Vi hade vårt sista OS-evenemang för terminen också. I Värnamo, hos vår käre Lyndon, som äntligen fick hoppa in, då Martin var upptagen på annat håll. Blev en jättesuccé, och det var oerhört positiva reaktioner från det hundratal besökare, som letat sig till Apladalsskolan för att avnjuta vår buffé. Även TV4, Värnamo Nyheter och Finnveden.nu besökte oss för reportage.

Jag fick också besök på Annerstaskolan av SvD, som gjorde ett reportage om oss, som kommer i tidningen lagom till terminsstarten. Var kul att få exponera Annersta igen. Man visade också intresse för att göra något av OS-lagets träningsläger, den 15-17:de Augusti, då vi kickar loss igen, men tre tunga träningsdagar på Annerstaskolan, följt av en heldag på Gårdsrundan uppe i Stora Skedvi. Den 27:de augusti kommer vi att ha ett event på Kavelbrogymnasiet i Skövde, och därefter blir det Örebro den 24 september.

En av årets höjdpunkter hos oss varje år, är niornas bal. Jättekul att varje år prestera på toppen av sin förmåga och presentera en hejdundrande buffé till våra nior, som dagen till ära alltid är uppklädda till tänderna.

Här följer några bilder från årets tillställning:)

Som Ni kan se så var det en helt fantastisk tillställning. Jättekul också, att denna kväll samarbeta med pedagogerna på ett mer otvunget sätt, vilket alltid ger en väldigt god stämning.

Nu har även semestrarna börjat hos oss, vilket var välbehövligt, tror jag. Man sliter hårt på varandra i personalen, även om man trivs ihop. Nu kör vi tre veckor till med diverse idrottsskolor, innan jag själv och frun ger oss iväg till San Fransisco.

På firman är det helstiltje nu, precis som vanligt. Fick ett helt oväntat samarbete med Tina Nordström AB i terminens elfte timme, vilket kan leda till mycket kul. Mer detaljer kommer om detta när det händer något mer konkret. Väntar fortfarande på svar på ett antal offerter jag skickat ut, men dom kommer väl när dom kommer. Det är dock alltid samma sak hos mig. Först till kvarn gäller på höstterminens återstående datum, och det är alltid bra att vara i tid. Jobbar fram till den 6:e juli, om någon är intresserad av att boka datum:)

Ingenting nytt om nye rektorn fortfarande, bara ett besked om att det INTE blir fråga om någon som tidigare har anknytning till Annersta. Det blir m.a.o ett helt nytt ansikte. Fågel eller fisk, det återstår dock att se.

Skriver du en hel roman, frågar min fru nu. Stämmer nog nästan, så nu ger jag mig. Håll dock ögonen öppna på bloggen, för eventuella nyheter under sommaren. man vet aldrig vad som händer & sker

Michael Bäckman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar