onsdag 12 augusti 2015

Nya tag!!!!

Då är snart terminen igång. På onsdag väller det in massor med hungriga elever och lärare. Känns bra att dra igång på allvar. Ledighet i all ära, men efter fyra veckors semester är det väldigt skönt att få återgå till de vardagliga rutinerna.


Vi har ju haft verksamhet hela sommaren, då alla i köket har semestertjänst. Vi har producerat massor med kul saker till terminsstart, och även levererat mängder med mat.


Själv hade jag semester vecka 29-32, och började m.a.o i måndags. Varit i Rom och på Samos, och fått massor med härlig matinspiration, som givetvis kommer att avspegla sig i våra matsedlar


Varit hektiskt här på jobbet inledningsvis, men nu börjar man landa så smått. Vi har fått ny rektor, Aisha Lundin, och henne fick jag ett gott intryck av. Vi har även börjat komma igång med TSSR och planeringen av OS. Lärarna började i måndags, men det är inte förrän idag, som även dom börjar äta lunch. Kul att se alla glada ansikten.


Imorgon börjar jag även resa runt lite igen. Smygstartar med Älvdalens Kommun. Föreläsning och workshop på programmet. Blir lite kickoff utbildning s.a.s.


Ser man på hela programmet för terminen, så är det, inte helt oväntat, Småland och Dalarna som dominerar, men även inslag av nordligare kommuner finns med i bilden.


Nu kör vi på i full fart och ser fram emot en härlig höst.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar