fredag 28 augusti 2015

BREAKING NEWS!!!!!

Har tidigare berättat att det pågått lite förändringar och rokader inom TSSR under sommaren.
Vi hade ju hoppats att kunna hålla laget helt intakt till OS. Tyvärr blev det inte så.

Even Bakke har ju bytt arbetsplats, och flyttat från Brunnsboskolan till Sahlgrenska. Där skall han medverka till uppstarten av deras nya kök. En oerhört stor och betungande uppgift, som dessvärre inte lämnar någon tid över till varken OS träningar eller OS tävlingar. Even har hela tiden kommunicerat detta med oss övriga, och hoppet levde, men i slutet av Juni var han tvungen att avsäga sig sin plats.

Att Johan Ederström sålunda går in som ordinarie i laget, var självklart ett helt naturligt steg. Vi vet ju alla om Johans kapacitet, och även om Evens skor är stora att fylla är vi alla säkra på att Johan gör detta med bravur.

Problemet var däremot att hitta en reserv. Det är ju ingen lätt sak att kliva in i ett lag för att tävla i Matlagnings-OS. Att dessutom ikläda sig den otacksamma uppgiften som reserv, gör att man måste besitta enorm ödmjukhet och ändå en enorm vilja.

Jag hade självklart en förhoppning och en idé. Kontaktade personen i fråga, och fick till min stora glädje ett positivt svar.

Så....till stor glädje för större delen av Sveriges kvinnliga befolkning önskar vi......


....snygg Martin Karlsson välkommen åter till TSSR. För Er som inte vet vem Martin är, så var han en av de ursprungliga medlemmarna i TSSR, och var med och tog en silvermedalj i OS i Erfurt 2012.
Han är numera verksam som kökschef på Axevalla travrestaurang, men har fortfarande ena foten kvar i den offentliga gastronomin. Håller alltjämt på med utbildningar för skolkökspersonal och har bl.a besökt Ystad i detta ärende.

Att Martin valt att tacka ja, gläder mig och alla de andra i laget. Med sitt alltid lika positiva sätt, är jag säker på att den goda stämningen som finns i laget, förblir densamma. Dessutom har ju Martin varit med i OS, vilket gör att lagets rutin inte påverkas. Att Martin också är en idéspruta av rang lär ju inte påverka vår tävlingsmeny negativt iallafall.

Trots Evens frånfälle har sålunda allt löst sig till det bästa. Dessutom ställer jag vissa förhoppningar till att vi skall få chansen att göra ett av våra träningsevent på Axevallas travrestaurang. Skulle vara ovärderligt god träning, men om detta blir av, får framtiden utvisa.

Vi hälsar iallafall Martin HJÄRTLIGT välkommen åter i Team Swedish School Restaurants!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar