tisdag 6 september 2016

Fantastisk träning!!!

I helgen var TSSR i Skövde. Vi gästspelade på First Hotel Billingehus, där vår reserv Martin Karlsson jobbar.

Omkring 140 bokningar vilket gjorde att det verkligen blev en servering som är riktigt lik de förhållanden vi möter i Erfurt. Martin är ju en riktig tillgång när det gäller ideér kring upplägg och presentation, och det var ett sant nöje att stå i luckan tillsammans med honom under serveringen.

Kräsna och hungriga gäster hade vi. Både Sävehov & Aranäs a-lag i handboll åt vår meny. Tyvärr inte Hammarby handboll, men det kändes stort ändå. Det pågick ju en liten miniturnering i skövde under aktuell fredag och lördag. Här kommer ett rejält bildsvep över lördagens prestation...Har valt att inte kommentera bilderna. Dom får tala för sig själva. Vi kan dock konstatera att vi kvalitetsmässigt ligger längre fram än vad vi någonsin tidigare gjort inför någon tävling. Menyn känns också busstark. Lovar inte guld denna gång, men kan nog säga att tar vi inte guld denna gång, så gör vi det aldrig. Stämningen i laget är bättre än någonsin. Nu väntar Ljungby på måndag. Efter det åker undertecknad, Barbro och Lyndon till Malmö för White Guide J:r. Johan avstår detta event i
år.


                              Igår hade jag besök av Christion Ottoson & Fredrik Jöngren (C).
                        Vi har ju även riksdagsbesök av Alexandra Anstrell (M) för en vecka sedan.
Det är verkligen klackarna i taket över att politikerna börjat hitta ut i vårt skolkök. Vi hade fantastiskt bra och intressanta samtal med våra politikerbesök, och jag hoppas verkligen att detta är en trend som håller i sig. Heja alla politiker, som inte är rädda för att besöka oss på golvet!!!!!

Vi har Marcus från Gällivare på besök. Marcus går arbetsledarutbildning i Luleå, och gör sina fyra praktikveckor hos oss här på Mättpunkten.  Detta får ses som ett led i det samarbete med norra Sverige,som jag påbörjat. Har ju besökt både Umeå och Skellefteå och föreläst o haft utbildningar där. Hoppas självklart på att få fortsätta med Gällivare också .)
                         Helena stormtrivs med Marcus...ja, det gör nog faktiskt hela personalen.
Så, det var dagens lilla rapport. Väntar på att Martin & Serveras varor skall komma, och sedan väntar kontorsjobb fram till sextiden ikväll. Inför OS blir det läääängre dagar än vanligt, Haq det gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar