tisdag 23 november 2010

Iväg igen...

och detta blir mitt sista besök till Värnamo denna termin. Skall besöka Horda skola. En liten skola med endast 75 ätande. Skall bli spännande för så få portioner var det länge sedan man lagade.

Mitt projekt i Säter röner också en viss medial uppmärksamhet, och jag är fantastiskt nöjd med utvecklingen i klockarskolan. Vilken vilja och vilket intresse det finns. ni kan läsa mer om detta på denna lilla länk
http://np.netpublicator.com/netpublication/n12483097/44

Bokningarna till våren droppar så sakteliga in och agendan börjar se sådär härligt maffig ut. 23 bokade dagar allaredan. Ett besök till Kramfors i februari är bokat och klart. Skall bli kul, för där har jag aldrig varit förut.

Sportlovet blev, som vanligt, fullbokat på stubben. Först inspirationsdagar på nylundskolan måndag och tisdag, och sedan vidare till Säffle och en dubbelföreläsning på onsdagen och därefter två inspirationsdagar i ett av traktens skolkök. Kul att komma till Värmland. Tänkte passa på att åka vidare till Torsby, och tillbringa den efterföljande helgen där, och hälsa på Helenas släktingar.

Som Ni ser så rullar allting på som det ska. Är det någon som vill ha föreläsningar, inspirationsdagar eller annan assistans, så bör Ni höra av Er snarast. Har ju endast ett begränsat antal dagar att tillgå, för att vara ute på "turné".

På återhörande inom kort

Michael Bäckman/M & H Bäckman AB

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar