söndag 5 december 2010

Förkylt....

Var i Säter i Fredags och föreläste för hela kökskåren i kommunen. Blev sedan bjuden på ett julbord på Sahlins Strutsfarm i närheten av Romme. Fantastisk upplevelse, verkligen. Köpte en massa roliga strutsprodukter, samt en massa andra lokala produkter. Kom hem igen igår och har sedan dess legat och snörvlat i soffan. Det får man väl, i och för sig, räkna med, när man är ute och rör på sig såpass mycket som jag är.

Nu är det dock färdigrest för i år. Nästa tur som är inbokad är till Bredaryd i slutet av Januari.

På Mättpunkten, däremot, börjar allvaret nu. På onsdag nästa vecka skall vi göra maten till Kultur & Fritids tillställning "Huddinge Glöder", och därefter, på torsdagen, står vi även för förplägnaden till det årligt återkommande evenemanget "Årets Pedagog". 200 respektive 250 gäster gör att man inte behöver oroa sig för att stå sysslolös. Fär även hjälp av Martin Karlsson från Skövde, som kommer på ett par dagars studiebesök.

På Fredag får vi även besök från Kriminalvårdsstyrelsen, som vill titta lite hur vi jobbar.

Imorgon är det Finska Självständighetsdagen, och då serverar vi Finsk leverlåda, finsk laxsoppa och klappgröt till efterrätt:)))

Dags att ta sig en TREO igen och luta sig tillbaka i soffan, för att samla kraft inför morgondagen. Jäkla förkylning, ta nu och ge med dig.

Michael Bäckman

1 kommentar:

  1. Önskar dig en god jul och ett gott nytt år du gör ett fantastiskt arbete

    SvaraRadera