måndag 27 december 2010

Året slut

En hektisk december är så gott som över. Det har varit en arbetsam månad, men samtidigt har den varit både rolig och inspirerande. Vi gjorde buffeér till både Kultur & Fritids årsfest "Huddinge glöder" och Huddinges årliga evenemang "Årets pedagog". På pedagogfesten hade vi celebert besök av Thomas Ravelli i egen hör person.


Min käre kollega från Skövde, Martin karlsson, var på besök i köket strex innan dessa fester för ett par dagars utbyte oss emellan. Vad han tyckte om besöket finns att läsa här
Vidare så har årets julbord gått av stapeln och det avlöpte precis lika bra som vanligt. Barnen var supernöjda och det efterföljande julbordet för lärarna blev precis lika uppskattat.
Har även haft den stora äran att få vara omslagspojke i Kost & Närings tidning "Näringsvärt". Artikeln i denna tidning var väldigt välskriven och informativ..
Dessvärre blir det ingen föreläsning i Kramfors i februari, som det var planerat. Detta evenemang är framflyttat till i höst. Vad som däremot tillkommit, och det var riktigt kul, är en dubbelföreläsning i Halmstad onsdag-torsdag innan påsk. Kul att få chansen att komma ned till Jennie och hennes härliga kollegor:))
Juryarbete i kategorin "Bästa äldreboende" står för dörren och drar igång i början på nästa år. Bredaryd står därefter på tur i slutet på januari. Säffle i februari är också spikat.
Fler kul saker är på gång, men det återkommer jag till.
skall göra ett litet bildcollage inom kort med lite vackra matbilder som avslutning på detta år.
På återhörande
Michael Bäckman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar