torsdag 23 februari 2012

Full fart igen...

Har haft väldigt knappt med tid att uppdatera bloggen de senaste veckorna men vad gör man. Det är fullt ös igen. Tre dagar på Tegelhagsskolan var riktigt kul. En entusiastisk och mycket trevlig personal, gjorde att dessa dagar blev jättelyckade.
Ett besök i Göteborg, direkt efter Sollentuna, och därefter var jag på Annersta en dag innan jag åkte till Enbackaskolan för två dagar tillsammans med Carina Hjort och hennes gäng. DET var riktigt kul. Hade även en föreläsning och blev djupt imponerad att omkring 100 pers söker sig till Enbackaskolan en onsdagskväll, för att lyssna på en föreläsning om skolmat. RIKTIGT KUL!!!

http://www.dt.se/nyheter/sater/1.4394025--det-behovs-inspiration-

Efter detta var min specialkostkock Khandan tvungen att åka till Irak för att närvara vid en begravning. En man kort, så det blev långa dagar i köket. I förrgår bar det iväg till Flen och ett besök bland deras kökspersonal. Som vanligt blev jag mycket väl bemött, av kostchefen Per Swärd och hans personal. En mycket spännade eftermiddag, där vi lagade 8 rätter, pratade mat och umgicks i största allmänhet. Gjorde detta tillsammans med Arla säljaren Urban Arndt, och det är alltid kul att vara ute på jobb med denne trevlige Västerhaningebo:)))

Vidare så föreläste jag idag på CKU konferensen "Storkök och Storhushåll i utveckling". hade dessvärre bara 50 minuters talartid, så jag fick "motormoutha" fram så mycket info jag han på dessa minuter. Frugan skulle varit stolt om hon hört med vilken hastighet jag pratade. Lyckat blev det, för de visitkort jag hade tog slut i ett nafs. pratade mycket med några trevliga kvinnor från Meshie, och det kanske blir någon form av samarbete där. Satt även en stund och språkade med en dam från hallsberg om färsbiffar. Sedan bar det av hem till skolan igen, för lite administrativ som släpat efter.

Bokade massor med tågbiljetter för den riktigt tuffa period som snart inleds. Passade även på att boka hotell för mitt Katrineholmsbesök vid påsk, och det var tur att jag var ute i god tid för det fanns ett rum kvar på Statt de aktuella dagarna. Blev förvånad. Är Katrineholm i April så himla poppis??? Mitt i veckan till råga på allt.

Jaja, imorgon är det tacobuffé med extra allt, på annerstaskolan. Sedan blir det nog middag ute, med min kära fru, för på Söndag ger jag mig iväg till Olofström i Blekinge. Kör igång där klockan nio på måndagmorgonen, och kör en dubbelföreläsning där, innan jag flyger hem igen vid 1930 tiden på måndag.

Nu måste jag lägga mig.

Ha det gott allihop

Michael Bäckman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar