lördag 10 november 2012

Lördagkväll.

Precis avslutat ätit en delikat middag, bestående av Älgisterband och min frus goda sallad. Äter lite lättare idag, efter gårdagskvällens trerätters på Restaurang Aubergine. Det är ju deras årliga tryffelveckor, och det är någonting man inte missar för allt smör i Småland. Inte så farligt dyrt heller, när man inte dricker alkohol. Notan slutade på dryga 600 per person, vilket kändes mer än prisvärt.

Veckan som gick var fantastisk. Så skönt att laga mat, och arbetsglädjen stod högt i tak. Fantastiskt trevligt studiebesök från Rättvik hade vi också. Det första av fyra.

Imorgon bär det av till Villmanstarnd i Finland. Flyger till Helsingfors och åker vidare med tåg. Skall bli en av årets höjdpunkter. Har, senast idag, pratat med ansvariga för evenemanget, och att det blir ett späckat program. Har inte sett hela det exakta programmet, men klart är att jag föreläser mellan 15-16.30 på seminariets första dag, och mellan 8-8.30 dagen efter. Dessutom skall jag hinna med en middag med en krögare som absolut ville träffa mig. Detta sker på måndagen efter föreläsningen. Dessutom blir det en teaterföreställning (på svenska, hoppas jag) och därefter blir det presstund med mingel.

Har även ett möte med skolmåltidsansvarige i Vanda, som är Huddinges vänort i Finland. Skall se om vi kan hitta någon gemensam nämnare för ett samarbete under nästa år.

Har även satt ett möte med nya rektorn, där vi skall diskutera budget, samt hur vi går vidare med Annerstas matutveckling. Många ideér där:)

Det har börjat droppa in ansenliga mängder med förfrågningar inför nästa termin. För Er som vill ha besök är det nu hög tid att boka. Som vanligt finns det ett begränsat antal dagar, och först till kvarn är det som gäller.

Michael Bäckman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar