fredag 4 januari 2013

2013 är igång

Efter en riktigt skön semester, med värme på 25-30 grader, mycket god mat och härlig bad, är jag då tillbaka igen. Har redan jobbat tre dagar, så det känns bra.

Börjat detta år på exakt samma sätt som vanligt dvs. med att boka ett gäng tågbiljetter. Fick ju så mycket jobb sista veckan, att t.o.m jag själv blev förvånad. Mest blev jag dock glad. Härligt att se fram emot en termin full med jobb.

Kommer att börja året med en föreläsning i Gnosjö den 12:e februari, tillsammans med Lyndon Mcleod och Maria Masoomi.

Gör sedan, i slutet av januari, ytterligare en avstickare till småland, om allt går som det skall. Ytterligare ett par uppdrag kommer att genomföras under februari, innan det är dags för festiviteter på Annerstaskolan, som fyller 30 år. Stor fest på skolan den 22 februari, med massor med god mat för skolans personal.

4 mars bär det iväg till Sundsvall, för en dubbelföreläsning. Japp, det blev också spikat i slutet av förra året. Härligt att bryta ny mark.

Utöver detta kommer det att beredas datum för bl.a Hallstahammar, där det blir mycket jobb. Skall även jobba hårt på att frigöra datum för ett framtida samarbete med Umeå. Finns det hjärterum..osv

Så, nu vet Ni att jag lever och är i full gång igen. Håll Er uppdaterade här på bloggen, så får Ni även fortsättningsvis veta mer om vad som kommer att hända under tiden som kommer framöver:)

Vid pennan

Michael Bäckman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar