fredag 21 december 2012

Julbord och annat smått och gott:))

 
Har ju utlovat bilder från vårt omtalade julbord, så här kommer dom. Var återigen årets höjdpunkt, och en helt fantastisk upplevelse för oss alla. Mest fantastiskt var det när det kom ner en mamma och tackade oss för den mat vi serverade. -"Fortsätt att servera vuxenmat, sa hon, för mina barn älskar det"
Lite kul paradox som, om man tänker efter, precis beskriver just den myt som omger dessa epitet "barnmat", "vuxenmat" och "äldremat".
 
Som vanligt så blev det rusning mot slutet av terminen, när det gäller datum om samarbeten för nästa år. Umeå hörde av sig och vill inleda både ett teoretiskt och ett praktiskt samarbete. Detta är något som jag verkligen tycker skall bli kul. Har inte gästat Umeå tidigare. Det närmaste varit denna stad, var att göra militärtjänst (som kock givetvis) på flottans torpedbåt HMS Umeå. 
 
 Danvikshem hörde av sig och ville ha en lunchinspirationsdag med Maria Masoomi och undertecknad.
Maria och M & H Bäckman AB har under en tid, fört diskussioner om ett samarbete på flera plan, och denna offert till Danvikshem, som vi nu skall sätta ihop, får ses som startskottet för detta samarbete. Vidare har vi talat om en föreläsningsturné, där ytterligare en samarbetspartner är påtänkt. Det namnet håller vi på ett tag till.  
 
Nu skall jag ta och beställa varor till den 7/1 och sedan ta och förbereda mig för avfärd mot sydligare breddgrader. Las Meloneras väntar imorgon bitti, men först en natt på Radisson Blu på Arlanda Sky City. Tror man kommer att sova gott inatt:)
 
Med dessa ord och dessa bilder, och en Youtubelänk,så önskar jag God Jul & Gott Nytt År
 
 
Michael Bäckman
 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar