lördag 15 februari 2020

Dag 2. Första tävlingsdagen

Startade lugnt och fint med en tidig frukost. Väldigt mysig frukostmatsal och ett riktigt bra utbud. Kaffet serverades av en liten tysk gumma och det var verkligen en stund som blev över förväntan. Därefter bar det iväg till mässan.

I vår klass var det  Schweiz, England, Grekland, Singapore och Canada som tävlade. Vi provsmakade alla och blev väl inte så där jätteimponerade.






Många väldigt vackra rätter som dock smakmässigt inte höll vad de lovade. Vi hann inte titta färdigt på prisutdelningen, för vi var tvungna att åka till hotellet och bearbeta alla intryck och försöka planera upp hur vi skall agera i service.

Patrick har ju haft en släng av influensan och är fortfarande inte helt återställd. Efter mötet fick han tillåtelse att bli kvar på hotellet och vila. Vi andra åkte iväg för att möta upp vår lastbil med utrustning och varor.

Vi preppar ju på ett Sodexokök i Stuttgart och blev innsläppta i köket av den GENOMTREVLIGE Thomas Fellermeier. Han kommer även att vara den som öppnar upp för oss imorgonbitti. Då börjar vår prepp och OS på allvar.
Alla våra varor hade överlevt resan ned och fr.o.m nu är det på oss i laget som ansvaret vilar.

Nu MÅSTE jag sova. Klockan är redan 23 och jag måste upp 6, så jag får dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar