måndag 30 april 2012

OS uppladdning...

Då var det snart dags. På måndag, den 7:de maj, så kör vi igång på allvar. Full servering på Restaurang Mättpunkten klockan 15.00. Inbjudningarna har börjat skickas ut till de lyckligt utvalda. Om Ni skulle vara intresserade att komma, så hör av Er till mig på fb. Några till skall vi säkerligen kunna klämma in. Massor med roliga människor kommer, och en och annan riktigt prominent person väntas dyka upp. Maten går inte heller av för hackor kan jag lova:)

För Er i Göteborgstrakten så är det den 28 Maj som gäller. Even Bakke arrangerar det evenemanget, som går av stapeln på Folkets Hus i Frölunda. Närmare info går att få av Even, och även där kan ni anmäla er via hans fb sida.

Den 5 Juni är det datum som alla i närheten av Värnamo skall hålla reda på. Då blir det servering på Apladalsskolan, hemvist för den nyblivne skolmatsgastrovinnaren Lyndon McLeod.

Evenemangen i Örebro och Skövde kommer till hösten.

Ytterligare framträdanden kommer under sensommaren, men mer info om detta kommer senare.

Vi kommer även att dyka upp på Måltidsdagen 2012, som äger rum i Stockholm den 10:de maj. Kommer inte ihåg exakt var det var någonstans, men det går att hitta på nätet.

Nu måste jag gå och lägga mig. Trött som tusan efter jobb, bio och en massiv libanesisk middag.

Michael Bäckman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar