torsdag 20 mars 2014

Nya öden och äventyr stundar...

Torsdag och lunchen över. Barnen (och övriga gäster) har vräkt i sig av våra egengjorda falafelbiffar. Otroligt kul, och myten om att barn inte skulle äta vegetariskt, är just.....en myt.

Efter jobbet idag, så kajkar jag och fru Helena iväg till Arlanda för en kort rekreationstripp. Besök i London, med West Ham- Manchester United, som självklar höjdpunkt på lördagskvällen. Gör detta tillsammans med vapendragaren Even Bakke med hans Anna-Malin. Vid 10 på söndag bär det så hemåt mot Sverige igen. Landar vi 12 tiden, och är sedan inbokad till tåget mot Arvika 17.00. Hinner väl hem och byta väska, typ;) Är i Arvika vid 20.30 och därefter stundar en god natts sömn, på Scandic Arvika.

På måndagen blir det sedan föreläsningar både på för och eftermiddagen, och förhoppningen är att detta skall bli startskottet på ett mer fördjupat samarbete. Blir riktigt spännande, och det skall bli kul att se om Maria Sjödin (f.d Ljungby och projektet Kostkompetens i fem kommuner) dyker upp, så man får säga hej:) Hon är ju numera verksam i Arvika.

Hem igen på måndag kväll, och på tisdagen blir det sedan till att slå dillpotatismos på skolan, och sedan hem och packa. På onsdagen bär det nämnligen iväg till Grums Kommun, för att förbereda den utbildning, modell Växjö, som jag och Herr Bakke skall hålla där på torsdagen.

Hem igen på torsdag kväll och avslutar sedan veckan på skolan. Blir en riktigt tung vecka m.a.o, men mycket inspirerande.

På helgen borde jag nog vila, och det skall jag göra också, men golvlisterna i sovrummet skulle behöva målas innan vår nya säng kommer, vilket den gör på onsdagen veckan efter, så lite hemarbete lär det bli.

Sedan följer två veckor på skolan, utan resor, vilket blir en välbehövlig paus. White Guide Junior galan (31 mars) och Guldkofinalen (7 april) är dock båda givna evenemang att bevista. Spännande att se om Johan Ederström, Bergalyckans förskola och TSSR medlem, lyckas knipa det åtråvärda kreaturet.

Nu är det dags att göra klart serverabeställningarna. På återhörande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar