torsdag 18 mars 2010

Ofrivilligt träningsavbrott...

Sjukdom rasar i Lag Mättpunkten. Det började så smått redan i Måndags. Åkte till Skövde för att föreläsa. Kände mig ovanligt trött, men reflekterade inte mer över det. Anlände Skövde på utsatt tid och fikade med Eva Sundberg, som är kostchef i kommunen. Fick sedan sitta och jobba i lugn och ro i Stadshuset innan det blev dags för föreläsning. Hade då börjat känna att halsen kliade, och hur det börjat rinna i näsan. Klarade dock föreläsningen utan några större problem. Fick chansen att träffa laget från Helenaskolan, och dom var oerhört trevliga och gemytliga människor. Hoppas att det går riktigt bra för dom i tävlingen.

När det sedan var dags att åka hem så krånglade givetvis tåget, så jag kom inte hem förren vid 23.30 tiden. Då kände jag mig riktigt hängig, och när jag sedan gick upp vid 4-tiden dagen efter, var jag riktigt dålig. Så har hela veckan fortskridit. Mer och mer hosta, mer och mer febrig, och allmänt förkyld. Det har gått bra att jobba men framåt 15-16 tiden har kraften ebbat ut, och de träningar vi hade inplanerade har jag varit tvungen att ställa in. Inte minst för att undvika att smitta Jannika, som klarat sig från sjukdom. Helena, däremot, har varit lika sänkt som mig.

Imorgon är det Fredag och det skall bli fantastiskt skönt. Allt väl förberett för morgondagen, så vi kan, enligt gängse rutin, börja jobba med Måndagen imorgon. Skall krypa till kojs redan nu, för min kropp säger att det är sängdags.

Ha en fantastiskt skön veckoavslutning nu allihop, så hörs vi snart igen.....och glöm inte att nästa vecka börjar på Fredagen...

Michael Bäckman

1 kommentar:

  1. Hej Michael! Tack för en inspirerande föreläsning i Skövde! Det var så många goda ideer som både vi på förskola och skola kan ta med oss till respektive ställe. Nu har vi i Rosenknopparna tränat inför "jury" ett tio- tal gånger och vi känner oss laddade inför kampen i Stockholm, där vi möts! Lycka till önskar Rosenknopparna

    SvaraRadera