söndag 31 januari 2010

Ny vecka...

Söndag idag, och man har vilat hela helgen för att samla nya krafter. Förra veckan ändade i förskräckelse. Fredagen började annars väldigt bra. Maten, Wallenbergare m. mos & gräddsås, lingon & ärtor smakade delikat. Bakpotatis m. skagenröra som extrarätt. Studiebesöket anlände också i tid. Zac Pellacio och hans väninna Tory, samt Andreas Hedlund. Fantastiskt gäng att ha på besök. Fick mycket positivt respons av allihop över hur vårt upplägg fungerade. Det var oerhört spännande att höra det Zac berättade om skolmaten i New York. 800 000 portioner dagligen till ett värde av lika många dollar. Skräpmaten regerade, men Zac jobbar för förändring. Vi kom överens om att hålla kontakten, och det ser jag fram emot. Skulle inte vara så dumt om JAG för en gångs skull skulle få ÅKA på studiebesök. Vad vore då bättre än en tripp till New York
Jobbade sent på eftermiddagen med fakturaunderlag, beställningar och annat som halkat efter. På vägen hem är det någon fingerfärdig person som lyckas sno min rygga, och även om det inte var något av direkt värde i den, så försvann kameran med bilderna på Zac´s besök. Det grämer mig fortfarande enormt mycket.

Ner tilll Göteborg på Onsdag & Torsdag. Hoppas då att tågen går som dom skall. Tycker att det är rätt så jobbigt att ge sig ut på vift när vädret är som det är.
Har även fått en defenitiv bokning från Ekerö, och det skall bli roligt.

Ha en trevlig kväll och fortsatt bra vecka.....

Michelangelo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar