onsdag 19 oktober 2016

Framme...

Installerade i Erfurt. Vi bor på Radisson Blu och har typ världens sämsta WiFi på hotellet. Kan bli småknepigt med att lägga ut bilder. Skall leta lite idag och kolla om jag kan hitta ett mobilt bredband med lite mer fart :)

Resan igår gick som ett rinnande vatten. Inga förseningar på vare sig tåg eller flyg. Installerade på hotellet i väldigt trevliga rum. Kändes som alla var väldigt nöjda. Middag var inplanerad för gårdagen. Vi tänkte slinka in på Zum Wenigmarkt 13, men jag hade glömt boka bord, så det var kört. Istället gick vi på Zur Börse. Bastant tysk kvinna tog hand om oss, och serverade oss redig tysk mat. Åt ett underbart lammlägg med Thüringen Kloße. Grymt gott.
Det frossades i korv, sauerbraten och schnitzel. Inbakade äppelskivor med vaniljsås o grädde. Fasligt gott och man blev fasligt mätt. Lite shopping av dricka och godis efter middagen innan vi återvände till hotellet.
Hade tänkt titta på Bayern mot PSV, men det gick sådär. Somnade och vaknade 23.45 av någon tysk debatt. Somnade dock om

Nu på morgonkvisten har jag kommunicerat lite med frun. Christer har varit och hämtat varorna på Annersta.

Nu har han satt full fart mot Gislaved för att hämta resten. Blir en nervös väntan innan vi får ett klartecken därifrån. Man är ju alltid orolig att allt inte skall få plats osv. etc. men det skall nog gå bra.

Dags att ta sig ytterligare en kopp kaffe, sedan en härlig dusch, lite frukost och sedan bege sig upp mot mässan och registrering.

På återhörande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar