tisdag 2 oktober 2012

Tisdag....

och bara två dagar kvar till avresa. Givetvis är det full rusch bland lagmedlemmarna. Even och jag medverkade igår i P4 extra på eftermiddagen, och fick på 8 minuter leverera så mycket information om skolmat och matlagnings OS, som vi någonsin kunde. Gick riktigt bra och vi fick många positiva reaktioner på vårt "framträdande". Even åkte ända från Göteborg, på egen bekostnad, för att medverka i detta program. Säger en hel del om det engagemang vi känner inför denna satsning. Lyssna 1,09 in i sändningen

http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=2151


Hallins levererade våra värme/kylvagnar till Kavelbro i morse. Martin var eld och lågor över den smäckra designen och funktionaliteten hos dessa. Tror han kommer att försöka köpa loss dom efter avslutad tävling:) Så snygg dekal på sidan var det också

Martin har, för övrigt, fullt upp just nu. Allting skall packas, varor skall vaccas, och massor med utrustning skall samlas ihop. Bulk Cargo kommer för att hämta alltihop vid 17 tiden imorgon, och om allt går som planerat så skall det ankomma Weimar, och vårt preppkök, på fredag morgon.

Själv har jag tagit hand om allt det administrativa, och nu har vi en nätt, liten pärm med allt vi behöver. Fredrik har sammanställt en receptsamling, som vi tar med oss som lathund till köket, om vi skulle drabbas av hjärnsläpp.

Even har varit mer handfast och har beställt hem 120 kg hel lax till sin skola imorgon, för att riktigt finslipa sin teknik på att filea. Härligt att höra, tyckte jag.

Lyndon sitter och är frustrerad över att ingen insjuknar. Skojar lite....men det måste vara hemskt att behöva sitta vid sidan om när det drar ihop sig. Jag anser dock att Lyndons roll i laget är oerhört viktig, och det känns oerhört tryggt att ha denne "all-black" i vår ringhörna, när det drar ihop sig till tävling. Kommer att finnas massor att göra ute i serveringsmiljön, så sysslolös lär han ju inte vara.

Dagens rapport är till ända. Imorgon kommer Fredrik att bege sig till Arlanda för att övernatta på hotell, så inte SJ:s tåg sätter käppar i hjulet för hans avresa på torsdag. Bra tänkt, Fredrik!!!!

Jag återkommer imorgon:)

Michael Bäckman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar